Social Icons

Σελίδες

ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ ...

ergasia sto eksoteriko meso internet
Εργασία στο εξωτερικό μέσω Ιντερνετ..!
Το blog αυτό έχει ως στόχο να περιγράψει ΟΛΟΥΣ τους τρόπους με τους οποίους μπορεί μια γυναίκα η ένας άντρας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σημερινή αγορά εργασίας, να βγάλει λεφτά στο Internet με δουλειά στο σπίτι μέσω ίντερνετ.

Να ξεκινήσω λέγοντας σας να μην απογοητεύεστε και πως πραγματικά τα χρήματα με εργασία μέσω του ίντερνετ είναι γεγονός - σας το λέω από προσωπική εμπειρία - ξεκινώντας από το μηδέν.

Επειδή βλέπω στα στατιστικά της σελίδας πως αρκετοί φτάνουν στη σελίδα μου ψάχνοντας για "εύκολο χρήμα στο ίντερνετ" ή "άμεσα χρήματα μέσω ίντερνετ", για να σας γλυτώσω από το ψάξιμο σε αυτή τη σελίδα δεν θα βρείτε τέτοιες μεθόδους απλά και μόνο γιατί από όσο γνωρίζω προσωπικά δεν υπάρχουν.  Για να γλυτώσετε από χαμένο χρόνο σας προειδοποιώ πως όπου ακούτε για πολλά κεράσια να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι. Συνήθως όποιος σας τάζει πολλά, κάτι θέλει να σας πουλήσει. Καλή συνέχεια στο ψάξιμο σας, έχω μάλιστα για εσάς που ψάχνετε κάτι άμεσο και εύκολο μια ολόκληρη λίστα από sites για εύκολο, άμεσο και γρήγορο χρήμα μέσω του ίντερνετ και μάλιστα στα ελληνικά.
ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ KANONTAΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Επειδή πριν ένα χρόνο αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και δεν ήθελα για πολλούς λόγους να αναζητήσω εργασία στο εξωτερικό (που μοιάζει πλέον να είναι η μόνη λύση στη χώρα μας), αλλά από την άλλη ο μισθός των 500 ευρώ δεν επαρκούσε για να καλύψω τις βασικές ανάγκες μου,  σκέφτηκα πως το ίντερνετ είναι στην ουσία ένας τρόπος για εργασία στο εξωτερικό χωρίς όμως να χρειάζεται να ξενιτευτείς... Και εν μέρη είχα δίκιο. Μόνο που θέλει πολύ πολύ ψάξιμο...

Άρχισα λοιπόν να ψάχνω στο google: δουλειά στο σπίτι, εργασία στο σπίτι, δουλειά μέσω ίντερνετ, λεφτά στο ίντερνετ κλπ. Κατά την αναζήτηση αυτή, βρέθηκα να έχω αποθηκεύσει ούτε λίγο ούτε πολύ 27 σελίδες που πραγματεύονται όλες το λίγο πολύ το ίδιο θέμα. Ομολογώ πως μου πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω κάποια πράγματα και να ανακαλύψω κάποια μυστικά που θα ευχόμουν να είχα κάποιον δίπλα μου να μου τα εξηγήσει από την αρχή ώστε να μη χρειαστεί να σπαταλήσω πάνω από ένα μήνα απλά και μόνο ψάχνοντας για να βγάλω κάποια άκρη.

xrhmata meso internet
χρηματα μεσω ιντερνετ.. μύθος ή αλήθεια;
Επίσης, οι περισσότεροι τρόποι που αναφέρονται για να βγάλει κάποιος χρήματα στο ίντερνετ, είναι είτε για ανθρώπους περισσότερο καταρτισμένους τεχνικά σε σχεση με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο, είτε απλά τρόποι που δεν αξίζουν καμία προσπάθεια γιατί απλούστατα δεν ισχύουν και διαφημίζονται από ορισμένους μόνο και μόνο για να βγάλουν οι ίδιοι χρήματα από την προσπάθεια άλλων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μην έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για πραγματικές εργασίες μέσω του ίντερνετ, ή απλά να τους φαίνεται βουνό, να μη ξέρουν ποιόν να πρωτοπιστέψουν και να τα παρατάνε.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μοιραστώ τις εμπειρίες που αποκόμισα στην σχετική μου προσπάθεια και να αναφέρω συγκεκριμένα κάποιες εργασίες μέσω του ίντερνετ που δεν αφορούν μόνο τους άντρες που συνήθως είναι περισσότερο τεχνικά καταρτισμένοι σχετικά με τους υπολογιστές, αλλά είναι σχετικά εύκολες εργασίες και για μια γυναίκα. Αντίστροφα, υπάρχουν κάποιες εργασίες στο ίντερνετ που είναι πολύ πιο εύκολες για μια γυναίκα και θα αναφερθούμε και σε αυτές.Κάποιες απαιτούν απλή γνώση αγγλικών, κάποιες άλλες όχι. 

Θα αναφέρω όλους μα όλους τους τρόπους που διαφημίζονται στο ίντερνετ για να βγάλει κάποιος λεφτά και που έπεσαν στην αντίληψή μου , και θα σας εκθέσω την προσωπική μου άποψη  αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί ή όχι με την κάθε μέθοδο και εργασία. Επίσης για κάθε μέθοδο θα προσπαθήσω να σας παρέχω αναλυτικές οδηγίες ώστε να σας είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσετε αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε.

Αν και θα αναφερθούμε αναλυτικά για όλες τις διαθέσιμες εργασίες που υπάρχουν μέσω του ίντερνετ, θα θεωρήσω ότι πέτυχα το στόχο μου να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο αν διαβάσετε μόνο και μόνο τα παρακάτω μαθήματα που πήρα, ακόμα κι αν μετά απλά βγείτε από το blog μου χωρίς να διαβάσετε τίποτα παραπάνω και δε ξαναμπείτε ποτέ. Διαβάστε έστω την παράγραφο για το internet marketing - σας υπόσχομαι πως θα σας ανοίξει αρκετά τα μάτια και θα σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας.

ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ


 Μάθημα 1: όταν λέμε δουλειά από το σπίτι, εννούμε ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Εύκολο χρήμα μέσω ίντερνετ δεν υπάρχει. Βέβαια η αλήθεια είναι πως το να εργάζεται κάποιος από την άνεση του σπιτιού του με το δικό του ωράριο είναι πολύ πιο εύκολο απο μια συμβατική εργασία.

Κάποιοι ίσως βγάζουν απίστευτα χρήματα καθημερινά μέσω του ίντερνετ χωρίς να κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι. Για να φτάσουν όμως στο σημείο αυτό αφιέρωσαν τη ζωή τους μελετώντας το internet marketing και για να αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις. Επίσης από ότι κατάλαβα, παίζει ρόλο και η τύχη. Όταν λοιπόν στην αναζήτηση σας για εργασία πέσετε πάνω σε κάποιον που σας υπόσχεται εύκολα ή πολλά χρήματα (είναι σίγουρο πως θα πέσετε σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις) , σας συμβουλεύω να ψάξετε κάτι άλλο γιατί αλλιώς θα χάσετε χρόνο ή χρήματα , ή και τα δύο...

ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 Η εργασία από το σπίτι δεν είναι μύθος, υπάρχει. Κατά την προσωπική μου άποψη, επειδή υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην αγορά εργασίας στη χώρα μας, δεν είναι αυτός λόγος να φύγει κάποιος προς αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό. Κάθε ένας που έχει έναν απλο υπολογιστή και πρόσβαση στο ίντερνετ, έχει ταυτόχρονα πρόσβαση σε κυριολεκτικά χιλιάδες θέσεις εργασίας μέσω υπολογιστή στο εξωτερικό. Δεν υπερβάλλω και θα το δείτε παρακάτω. Θα βρείτε πάρα πολλές εργασίες και μάλιστα χωρισμένες ανά κατηγορία στο μενού του blog.

Μάθημα 2: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως καμία σοβαρή εταιρεία δε θα σας ζητήσει χρήματα για να εργαστείτε για αυτήν. Όταν κάποιος εργοδότης ζητάει χρήματα από τον υπάλληλο του, προφανώς δεν ψάχνει για υπάλληλο αλλά για πελάτη...Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι και αυτή είναι και η συμβουλή μου.

INTERNET MARKETING, AΠΑΤΗ;

Είναι ίσως ο πιο πολυδιαφημισμένος τρόπος για να βγάλει κανείς χρήματα στον κόσμο του internet. Πρόκειται πραγματικά για εργασία και δεν είναι μπαρούφα, όμως πριν δούμε πως γίνεται αυτό είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει κανείς τί είναι αυτό. Πιστέψτε με πως έτσι θα αποφύγετε πολλές κακοτοπιές και έξοδα: Internet marketing είναι με απλά λόγια η προώθηση προϊόντων μέσω του ίντερνετ.

lefta sto internet
Λεφτά υπάρχουν!! (σας θυμίζει κάτι; Μόνο με δουλειά)!
Πως γίνεται αυτό; ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: Φτιάχνω μια ιστοσελίδα ή ένα blog. Επιλέγω ένα θέμα πιασάρικο που έχει ζήτηση από τον κόσμο. Για παράδειγμα << ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ>>. (τυχαίο...;)
Γράφω κάποια άθρα για να γεμίσει η σελίδα με περιεχόμενο και να αρχίσει να έχει επισκέπτες που ψάχνουν πως θα βγάλουν εύκολα χρήματα. Επιλέγω ένα προϊόν για να προωθήσω που να έχει όμως σχέση με το αντικείμενο της ιστοσελίδας (ή του blog) μου. Για παράδειγμα έναν οδηγό, ένα βιβλίο με άλλα λόγια που να εξηγεί πως μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα μέσω του ίντερνετ, πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα χωρίς πολύ προσπαθεια. Κάθε φορά που κάποιος θα αγοράζει αυτό το βιβλίο εγώ θα παίρνω ένα ποσοστό από τις πωλήσεις (ή και όλο το ποσό αν το βιβλίο ή το προϊόν που προωθώ είναι δικό μου). Το που βρίσκουμε τα προϊόντα θα τοδούμε παρακάτω, ο λόγος που σας εξηγώ αυτή τη μέθοδο προς το παρόν είναι όχι για να την ακολουθήσετε αλλά για να αποφύγετε άσκοπες αγορές και να μπορείτε να διαβάσετε πίσω από τα λόγια όταν κάποιος σας προτείνει μια μέθοδο για να βγάλετε χρήματα αν το λέει γιατί είναι καλός άνθρωπος και θέλει το καλό σας ή αν έχει κάποιο άλλο λόγο (το προσωπικό του κέρδος).

Το βιβλίο είναι ένα παράδειγμα, αντί για βιβλίο μπορεί να προωθήσετε οτιδήποτε. πχ  την πρόσβαση σε μια σελίδα που με τις οδηγίες της υπόσχεται να κάνει το κέρδος μέσω ιντερνετ παιχνιδάκι, ή ένα χρήσιμο πρόγραμμα που υπόσχεται να βοηθήσει ακόμα κι έναν άσχετο να βγάλει χρήματα κλπ. Σε κάθε περίπτωση αυτός που παράγει το προϊόν, είτε είναι υπηρεσία, είτε βιβλίο, είτε πρόσβαση σε site, είτε κάποιο μηχάνημα κλπ, σας παρέχει ένα Link που οδηγεί στο προϊόν του. Link είναι αυτό.   Συνήθως είναι μπλέ και όταν κάποιος βάλει το ποντίκι από πάνω του το βελάκι γίνεται χεράκι που σημαίνει πως αν κάνει κλικ εκεί θα μεταφερθεί σε κάποια άλλη σελίδα (πχ στην σελίδα που πουλάμε το προϊόν που αναφέραμε).

Άρα για να ολοκληρώσω το παράδειγμα, αν σας πω οτι εγώ κατάφερα και βγάζω χρήματα στο ίντερνετ μόνο και μόνο επειδή διάβασα για παράδειγμα το βιβλίο: ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ , αν δείτε πως το βιβλίο δεν είναι δωρεάν αλλά σας ζητάει στοιχεία από την πιστωτική σας κάρτα ή χρήματα τότε θα πρέπει να αναρωτηθήτε για τις πραγματικές μου προθέσεις. ( το παραπάνω Link είναι απλά παράδειγμα και οδηγεί στο βιβλίο του Σερλοκ Χολμς που είναι δωρεάν).

Μάθημα 3:  Με λίγα λόγια κάτι που κανένας δε θα σας εξηγήσει (εμένα τουλάχιστον μου πήρε καιρό να το καταλάβω)  για όλα εκείνα τα site που υπόσχονται να σας δείξουν πως θα βγάλετε εύκολα χρήματα στο internet: Κάθε φορά που σας προτείνουν κάποιο σύνδεσμο πιθανόν να έχουν προσωπικό κέρδος. Για αυτό να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικές για το ότι διαβάζετε και ιδίως για τις εύκολες μεγάλες υποσχέσεις για γρήγορο κέρδος. Το να προωθεί κάποιος προϊόντα στο ιντερνετ δεν είναι κακό, ούτε και σημαίνει πως τα προϊόντα δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται. (ούτε και το αντίστροφο όμως). Επίσης αν αγοράσετε κάποιο προϊόν με αυτό τον τρόπο δε σημαίνει πως θα το χρεωθείτε πιο ακριβά. Το κόστος δεν αλλάζει.


Όμως εκείνο που θα μου άρεσε είναι να μου εξηγούσε κάποιος από την αρχή, πως όλα εκείνα τα site που κόπτοντε να μου δείξουν πως να βρω εργασία ή πως να βγάλω χρήματα από το ιντερνετ έχουν προσωπικό κέρδος από αυτό κάθε φορά που εγώ αγοράζω κάτι μέσω των συνδέσμων που έχουν στα site τους.

Δε λέω πως είναι απάτη  αλλά παραπλάνηση ή έστω απόκρυψη της αλήθειας, θα έπρεπε δηλαδή να λένε:
xrhmata sto internetΠΧ Τίτλος site: ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ:  Εξήγηση: Εχω αυτό το site και ποντάρω στην ανάγκη του κόσμου να βρεί εργασία, πλασάρω διάφορα προϊόντα μέσω κάποιων Links και όταν κάποιος αγοράζει προϊόντα που του προτείνω ή κάνει εγγραφή σε διαφορα site με πληρωμή ή επιλέγει την εταιρεία που του προτείνω για φιλοξενία ιστοσελίδας εγώ παίρνω χρήματα. Κι έτσι λοιπόν βγάζω χρήματα στο ίντερνετ, από εσένα.

Επαναλαμβάνω πως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν κάποιος προτείνει και προωθεί κάποιο προϊόν που πραγματικά πιστεύει πως αξίζει και κάνει αυτό που υπόσχεται. Όταν όμως η σελίδα υπόσχεται να με ενημερώσει για τους τρόπους που μπορω να κερδίσω κάποια χρήματα online, θεωρώ πως το σωστό είναι να με ενημερώσει πως ο δικός της τρόπος για να βγάζει χρήματα είναι από εμένα.

Ένα τελευταίο παράδειγμα. Έστω πως ασχολούμαι με μανικιούρ πεντικιούρ και ψάχνω λόγω της κρίσης να βρώ απεγνωσμένα νέους πελάτες. Ένας πραγματικά εύκολος τρόπος είναι να φτιάξω ένα blog (ναι blog, σαν αυτό που διαβάζετε τώρα). Να το γεμίσω με περιεχόμενο δίνοντας δωρεάν κάποιες συμβουλές ή ιδέες για σχέδια και να αρχίσω να έχω επισκέπτες που ενδιαφέροντε για το σχετικό αντικείμενο με την ελπίδα πως θα προσελκύσω νέους πελάτες.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να φτιάξει καποιος ένα blog - είναι πολύ εύκολο και θα το δούμε παρακάτω. Μάλιστα υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν. Όμως σχεδόν όλοι θα σας προτείνουν να αγοράσετε δικό σας όνομα (domain name) και κάποιο χώρο πχ στην hostgator ή κάποια παρόμοια εταιρεία. Γιατί; Επειδή αν κάνετε κάποια αγορά πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδας από το Link τους, θα πάρουν και αυτοί μια προμήθεια σαν κέρδος.  Επαναλαμβάνω πως αυτό δε σημαίνει πως θα σας κοστίσει ακριβότερα, συγκεκριμένα για την hostgator θα σας κοστίσει φθηνότερα να κάνετε εγγραφή από κάποιο affiliate link - σαν αυτό παραπάνω -  παρά να αγοράσετε κατευθείαν από την ιστοσελίδα τους.  Όμως το σωστό είναι να υπάρχει η σωστή ενημέρωση: Σας προτείνω την hostgator επειδή είναι η καλύτερη στον κόσμο, έχει υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο κλπ κλπ είναι οικονομική (πράγματι) μπλα μπλα .. και θα πρέπει να σας ενημερώσω πως αν κάνετε εγγραφή από το δικό μου Link θα πάρω κι εγώ μια μικρή προμήθεια χωρίς εσάς να σας κοστίσει κάτι παραπάνω.

Ένα τελευταίο τελευταίο παράδειγμα είναι το neobux και το fiverr. Όπως υποσχέθηκα θα  αναφέρω και θα εξετάσουμε όλους τους πιθανούς τρόπους για να βγάλει κάποιος χρήματα στο ιντερνετ. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που θα αναφερθούμε και στο Neobux που κατά τη γνώμη μου είναι πατάτα. Αντίθετα το Fiverr είναι ένας πολύ καλός τρόπος. Κι όμως σχεδόν καμία ιστοσελίδα δεν το προτείνει. Γιατί; Επειδή δεν έχει affiliate link. Δηλαδή όταν εγώ και οποιοσδήποτε άλλος σας προτείνει το fiverr με κάποιο σύνδεσμο, δεν έχω κάποιο κέρδος από αυτό. Αντίθετα το Neobux έχει affiliate link. Αν σας προτείνω το neobux και κάνετε εγγραφή εκεί από το σύνδεσμό μου τότε εγώ θα έχω κάποιο οικονομικό όφελος.

Αυτά, για να μπορεί ο καθένας να ζυγίζει σωστά και να αξιολογεί τις όποιες προτάσεις.

ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ;


money on internet - success
ΓΙΝΕΤΑΙ.
Όλα θα τα δούμε αναλυτικά και με απλα λόγια παρακάτω, τα παραπάνω είναι απλά ενημερωτικά ώστε να καταλάβετε πως λειτουργεί γενικότερα  η πληροφόρηση στο ίντερνετ... σχεδόν όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα στο ίντερνετ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για κάποιον βγάζουν χρήματα. Και θα δούμε στα επόμενα άρθρα πως μπορείς κι εσύ εύκολα να μπείς στη διαδικασία και να κερδίζεις χρήματα. Πόσα; Δεν υπάρχει ανώτερο αλλά ούτε και ελάχιστο ποσό. Προσωπικά τον πρώτο μήνα ομολογώ πως δεν έβγαλα απολύτως τίποτα (και δε θεωρώ πως δεν τα πιάνω εύκολα). Όμως ίσως από επιμονή, ίσως και από απελπισία - δε το έβαλα κάτω! Από τον δεύτερο μήνα που έγινε  η αρχή μέχρι και σήμερα, τα έσοδα μου ήταν μεν μικρά αλλά μήνα με το μήνα διπλασιάζονται. Γνωρίζω πως δε θα είναι εφικτό να συνεχίσω να διπλασιάζω τα έσοδα μου κάθε μήνα για πάντα, αλλά για μένα αυτό ήταν ένα δείγμα πως γίνεται να εργαστώ αποτελεσματικά μέσω του ίντερνετ, δεν είναι μύθος, θέλει όμως επιμονή, εργατικότητα και μεγάλη προσπάθεια.  Σίγουρα βοηθάει να σου δείξει κάποιος τα βασικά και πως να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές και ελπίζω πραγματικά οι εμπειρίες μου να φανούν χρήσιμες και σε άλλους, καθώς το μεγάλο μου πρόβλημα όταν ξεκίνησα ήταν πως δε βρέθηκε κανείς να με βοηθήσει...

Κλείνοντας με το παρόν άθρο έχω μια τελευταία συμβουλή που δεν είναι δικιά μου αλλά κάπου αλλού την διάβασα και γρήγορα κατάλαβα πόσο χρήσιμη και αληθινή είναι: Είναι ωραίο και σωστό να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι , για παράδειγμα σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να εργαστείς και να βγάλεις χρήματα στο ίντερνετ. Όμως στο τέλος της ημέρας δε πρόκειται να βγάλεις καθόλου χρήματα αν δεν αναλάβεις δράση. Με άλλα λόγια: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Βρες κάτι που πιστεύεις πως σου ταιριάζει και ξεκίνα το άμεσα. Κάνε την ιδέα πράξη. Μία πράξη ισοδυναμεί με 1000 θεωρίες...
affiliate marketing ideas
Οι ιδέες πρέπει να γίνονται πράξη
Αν έχεις ήδη κάποια δουλειά και ψάχνεις απλά για ένα έξτρα εισόδημα,  είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τα καταφέρεις να βγάλεις κάποια έξτρα χρήματα μέσω του ιντερνετ. Αν δεν έχεις καμια εργασία και ψάχνεις απεγνωσμένα μέσω του ιντερνετ να βρείς κάτι, προσωπικά σε συμβουλεύω να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια σου να βρείς μια κανονική έργασία στην αγορά εργασίας (πχ μέσω της χρυσής ευκαιρίας κλπ). Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις στο ίντερνετ έχοντας μια αξιόπιστη εργασία που σου αποφέρει έστω κάποια χρήματα παράλληλα. Αν δεν έχεις όμως αυτή τη δυνατότητα και ψάχνεις απεγνωσμένα για κάτι στο ίντερνετ που θα σου αποφέρει άμεσα χρήματα, να ξέρεις πως θα είναι πολύ δύσκολο. Όλες οι σοβαρές εργασίες μέσω του ίντερνετ χρειάζονται κάποιο χρόνο για να αρχίσουν να αποφέρουν αποτέλεσμα. Υπάρχουν τρόποι για γρήγορα χρήματα - όχι όμως εύκολα - αλλά αυτοί οι τρόποι δεν έχουν κανένα απολύτως μέλλον και δεν τους προτείνω. Θα τους αναφέρω όμως γιατί ένας άνθρωπος στην απόγνωσή του και όταν δεν έχει άλλο τρόπο να βγάλει κάποια χρήματα για να ζήσει τον εαυτό του και την οικογένεια του, εξετάζει τα πάντα. Τουλάχιστον είναι χρήσιμο να γνωρίζετε όλες τις επιλογές, τα υπέρ και τα κατά τους.  Σας υπόσχομαι πως θα αναφέρω κάθε απασχόληση που  γνωρίζω πως μπορεί πραγματικά να αποφέρει χρήματα καθώς και  τα υπέρ και τα αρνητικά της κάθε απασχόλησης. Απο εκεί και πέρα εσείς θα κρίνετε αν και κατά πόσο κάποια από αυτές σας ταιριάζει.  Σε κάθε περίπτωση να ξέρεται πως όπως και στην συμβατική αγορά εργασίας, έτσι και στο ίντερνετ τα πράγματα δεν είναι ρόδινα ούτε και εύκολα. Όμως αν έχετε προσγειωμένες απαιτήσεις και έχετε ως στόχο την επιβίωση από την κρίση με πραγματική εργασία - σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας αποφέρει χρήματα.

Συγνώμη για την κουραστική εισαγωγή αλλά πιστεύω ήταν αναγκαία για να μπεί κανείς στο όλο πνεύμα και πως θα σας γλυτώσει χρόνο.. και τώρα επιλέξτε κάποιο τομέα εργασίας που σας ταιριάζει και σας ενδιαφέρει από το μενού για να πάμε παρέα απο τη θεωρία στην πράξη και να αρχίσουν να σας έρχονται κάποια χρήματα. Ειλικρινά σας εύχομαι να ξεπεράσετε γρήγορα την κρίση που μας ταλαιπωρεί όλους και Καλή τύχη!

ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ KANONTAΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου